Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Ruilen
Wanneer je één of meerdere artikelen van je bestelling wilt ruilen, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om dit online te doen of in de winkel. Wil je dit fysiek doen? Kom dan tijdens onze openingsuren naar de VVV Winkel van Roosendaal en kies gelijk een nieuw artikel. De order of een gedeelte hiervan liever terugsturen? Retourneer deze dan eerst via onderstaande wijze en plaats vervolgens een nieuwe bestelling in de webshop.


Retourneren
Wil je je bestelling of een deel ervan retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je de order hebt ontvangen of hebt opgehaald in de winkel.
Wanneer je producten wilt terugsturen dien je dat vooraf bij ons te melden. Dat kan via e-mail info@bezoek-roosendaal.nl of telefonisch via 0165-554400.

Verpak de artikelen goed, zodat ze onderweg niet beschadigen. Zorg ervoor dat de factuur of het leveringsbewijs bij het retourpakket in zit en omcirkel welke artikelen je wil retourneren. De verzendkosten van retouren zijn voor eigen rekening. Stuur het pakket op naar:

VVV Winkel van Roosendaal
Markt 6
4701 PE  Roosendaal

Nadat we de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd ontvang je bericht van ons. Hierna zullen we het bedrag voor het geretourneerde artikel exclusief verzendkosten aan je terugbetalen.

 

Als je items terug wil brengen in de winkel, zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden. Neem altijd je aankoopbewijs mee, dat mag zowel op papier als digitaal.

Reguliere openingstijden VVV Winkel van Roosendaal

Maandag            13.00-17.30 uur
Dinsdag              10.00-17.30 uur
Woensdag          10.00-17.30 uur
Donderdag         10.00-17.30 uur
Vrijdag                10.00-17.30 uur
Zaterdag             10.00-16.00 uur
Zondag                gesloten


Vragen?
Stuur een e-mail naar info@bezoek-roosendaal.nl of bel ons via 0165-554400. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in de Winkel van Roosendaal!